Известие

Collapse
No announcement yet.

Индикатор "Air Bag за пасажера" - мигащ 4-5 секунд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Индикатор "Air Bag за пасажера" - мигащ 4-5 секунд

Здравейте,

Дали ми се струва или сега забелязвам - индикаторът за пасажерския air bag премигва няколко секунди при контакт и след запалване. Това проверка на веригата ли е? После угасва. В началото като че ли не премигваше. Съмнявам се и питам, защото, за жалост, попаднах на няколко неравности и 1 дупка, които така изтресоха, че... Но тогава нищо не светна, а сега забелязвам премигването, което продължава и след запалването, около 4-5 секунди.

Какво мислите, нормално е, нали?
    Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Последно при мен изгасва лампата за колана може би около 10тина секунди след запалване.
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Re: Индикатор "Air Bag за пасажера" - мигащ 4-5 се

Първоначално публикувано от Bobby1177
      Здравейте,

Дали ми се струва или сега забелязвам - индикаторът за пасажерския air bag премигва няколко секунди при контакт и след запалване. Това проверка на веригата ли е? После угасва. В началото като че ли не премигваше. Съмнявам се и питам, защото, за жалост, попаднах на няколко неравности и 1 дупка, които така изтресоха, че... Но тогава нищо не светна, а сега забелязвам премигването, което продължава и след запалването, около 4-5 секунди.

Какво мислите, нормално е, нали?
      Напълно нормално, система си прави тест.....щом всичко изгаства, значи всичко е ОК....
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
        Последно при мен изгасва лампата за колана може би около 10тина секунди след запалване.
        И моя е такаМай тая лампа трябва да изгасва само като сложиш колана . Бат Бобо каза че колана ми бил ,,ебнат". Кой го е е...л ...... не знам
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
          Първоначално публикувано от Tinoto
          И моя е такаМай тая лампа трябва да изгасва само като сложиш колана . Бат Бобо каза че колана ми бил ,,ебнат". Кой го е е...л ...... не знам
          Е значи на всички са ни ебнати коланите.....щото колкото 156-ци съм видял на всички е така....
          БТВ в книжката на колата на 73 стр. пише, че тази светлина мига 15 сек., след като се даде на контакт, с изключение на някои версии с датчик за колана, при които мига докато не си закачиш колан.....
          така, че както винаги истината е по средата......а колана ти не е ебнат

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
            Е значи на всички са ни ебнати коланите.....щото колкото 156-ци съм видял на всички е така....
            БТВ в книжката на колата на 73 стр. пише, че тази светлина мига 15 сек., след като се даде на контакт, с изключение на някои версии с датчик за колана, при които мига докато не си закачиш колан.....
            така, че както винаги истината е по средата......а колана ти не е ебнат
            Доколкото разбрах от италианския, който не владея, точно това пише. Моята 156-ца за коланите има само напомняне - т.е. индикаторът си свети (при мен не мига, а свети) и след около 15-на секунди си изгася.

Днес май активирах ABS-а. Сега гледам, че "му прави тест" - светва за малко при запалването и бързо изгася индикатора. Мисля, че е ОК...
            Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

Working...
            X